De portfolio van Mila Ganesh

COUTURE : Couture is bedoeld voor iedereen die kleding op maat wil hebben. Mijn ontwerpen zijn niet leeftijd- of seizoen gebonden. Via de couture kan ik stukken creëren met een unieke uitstraling, waarbij bij de belijningen, geraffineerde details en eenvoud een samenspel vormen. Originaliteit en exclusiviteit staan voorop. Uw mode-idee wordt hier werkelijkheid.
PRÊT A PORTÈR : Voor de vrouw met persoonlijkheid en stijl. Creaties met bijzondere lijnvoering en ingrediënten: tijdloos, puurheid, eigenzinnigheid, vrouwelijk, elegantie en eenvoud, altijd iets passend voor vele gelegenheden. De sfeer varieert van statig naar zakelijk en kan zelfs 'casual gestyled' worden. In de verschillende collecties zal je altijd 'mijn eigen handschrift' op enigerlei wijze terugvinden. Wikkeltechnieken, het spelen met belijningen en ook hier weer de geraffineerde details zijn een rode leidraad door mijn gehele lijn. De collectie bestaat uit kleine series, waardoor het mogelijk is op korte termijn verschillende modellen aan te leveren, zo is er altijd iets nieuws.
ALL SEASONS BASIC : Een basis collectie met pure belijningen die dient als combinatie mogelijkheid voor de prêt a portèr lijn. Ook hier staan details, fijne afwerking en kwaliteit voorop.


    home           |          portfolio           |          projects           |          contact      


Copyright 2004. All rights reserved.